ID-Fisc Bedrijfsadviseurs - 09/369 34 63 Oordegemkouter 24 - 9340 Oordegem

logo
Barbara

04-06-2020

Uw dienstverlening bij Id-Fisc Bedrijfsadviseurs

De bedrijven, de winkels, de scholen en de horeca starten stilaan op, de wielen van onze Belgische economie kunnen voorzichtig terug beginnen rollen, waar we uiteraard zeer gelukkig mee zijn.
Hopelijk kunnen we het virus onder controle houden door de protocollen opgelegd te respecteren, zodoende ieders gezondheid te garanderen.

Team Id-Fisc werkte tot op heden nog steeds hoofdzakelijk van thuis uit via telewerk. Echter, nu vinden we dat het tijd is dat ook wij terug min of meer “normaal” beginnen draaien.
In de beginfase gaan we terug in ploegen werken, de helft van het team thuis en de andere helft op kantoor, afwisselend.
We hopen dat we op korte termijn terug “normaal” en op volle toeren kunnen draaien vanop het kantoor met het voltallige team. We kijken ernaar uit om terug met dezelfde teamsprit als voorheen aan de slag te gaan.

We ontvangen u als klant graag op een veilige manier. Indien u uw dossierbeheerder of Koen wilt spreken dan kan dat zeker mits op voorhand een afspraak in te plannen.
Wij kunnen de veiligheid mbt social distance van 1,5 m garanderen, er is ook ontsmettende handgel ter beschikking en mondmaskers. We vragen wel om zoveel mogelijk alleen naar een meeting te komen.
Het spreekt voor zich dat wie zich ziek voelt een geplande afspraak annuleert. Meetings met uw dossierbeheerder of Koen kunnen ook via videocall en/of telefonisch, dus we zijn ten allen tijde ter beschikking.
Heeft u vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Een crisis zoals deze is ongezien maar wij geloven in de kracht van de Belg als ondernemer. We zijn ervan overtuigd dat als we ons laten leiden door positieve energie, alles weer goedkomt.
Wij wensen allen dan ook heel veel succes bij de heropstart !!!

Tot slot willen wij in het bijzonder ons team bedanken die zich de voorbije weken uitermate heeft ingezet in niet alledaagse omstandigheden om jullie, onze klanten, door de chaos van deze crisis te leiden en op die manier steun te bieden ten tijde van onzekerheid.
Bo, Sophie, Isabelle, Sven, Jane, Késsida, dikke merci en dikke pluim !