ID-Fisc Bedrijfsadviseurs - 09/369 34 63 Oordegemkouter 24 - 9340 Oordegem

logo
Barbara

26-04-2018

Wegenwerken Oordegem Update

Barbara

Update: Vanaf donderdag 3 mei 2018 begint een nieuwe fase en zal er gewerkt worden langs de zuidelijke kant van de N9. In deze fase zal het kruispunt N9 – Zwaanstraat in beide richtingen worden afgesloten.

Bericht van de gemeente:

Vanaf 3 mei wordt wel het kruispunt Oordegemkouter – Oordegemdorp in beide richtingen terug opengesteld. Ook het kruispunt Oordegemkouter – N9 wordt beperkt opengesteld. Komende van Oordegemkouter zal men via de N9 enkel richting Aalst kunnen rijden (afdraaien richting Wetteren is niet mogelijk). Komende van de N9 uit de richting van Wetteren zal men ook de Oordegemkouter kunnen inrijden.

De aansluiting N9-Oordegemkouter zal wel nog eens dicht moeten als de verkeerslichten en palen van de openbare verlichting worden geplaatst. Dit zal normaal in juni gebeuren.

Verkeerssituatie

De verkeerssituatie blijft grotendeels hetzelfde.

  • Het autoverkeer richting Aalst kan door op de N9.
  • Verkeer richting Wetteren/Gent moet de omleiding volgen via de Papegemstraat en de Essestraat en gaan verder via de Zuidlaan en de Massemsesteenweg.
  • Het verkeer kan de Oordegemkouter inrijden komende vanuit Gent. Het blijft mogelijk om vanuit de Oordegemkouter de N9 op te rijden richting Aalst.
  • Het kruispunt N9 - Zwaanstraat is tijdens deze fase niet meer bereikbaar voor het verkeer van Aalst.
  • Inwoners van Zwaanstraat - Hoging moeten richting Lede rijden via Ouden Heirweg - Stichelendries.
  • Richting Oordegemdorp kan men komende van Aalst via de omleiding via de Papegemstraat naar Oordegemkouter dan via Klinkaard – Speurtstraat. Komende van Gent kan men Oordegemdorp bereiken via Beekstraat.
  • Vanaf het begin van de werfzone (Bloemenrijk) tot het kruispunt Oordegemkouter moeten de fietsers wel af te stappen. Voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand kunnen steeds langs de werfzone.

Blijf op de hoogte van het belangrijkste fiscale nieuws, via de ID-Fisc nieuwsbrief!